Skip to main content

Alternatieve geneeswijzen

Bovenop een fysiotherapie-, manuele therapie- en acupunctuurbehandeling zijn er nog extra behandelaanvullingen.

Een optimale gezondheid vraagt om voldoende vitaminen, mineralen, vetzuren, aminozuren en enzymen in de juiste verhouding. Zo ook een juiste verhouding van bacteriën in de darmflora. Met behulp van een elektro-acupunctuurmeting (Asyra) kan er een disbalans in het lichaam gemeten worden. Op basis van deze meting wordt er een orthomoleculair advies op maat meegegeven.

Met een anamnese, gezichtsdiagnose en de meting van de Asyra kan ik ook uw mineralentekorten vaststellen en eventueel aanvullen middels de celzouten van Schüssler.

Dit zijn mineralen die we naast de vitamines nodig hebben om in balans te blijven.

Naast lichamelijke bouwstoffen is er soms nog iets nodig om lekker in je vel te zitten. Bloesemremedies zijn druppels gemaakt van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, bomen of struiken.

De remedies worden gebruikt voor gemoedstoestanden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt. Bloesemremedies bevorderen een gevoel van zelfbewustzijn en zelfacceptatie en brengen iemand weer in zijn eigen centrum en kracht. Zo zijn er verschillende soorten bloesemremedies voor verschillende gemoedstoestanden. De Asyra kan perfect uitmeten welke u nodig heeft.

Zolang de ziel, het lichaam en de geest in harmonie zijn, zijn we immuun voor ziekte!

Aan bovenstaande informatie kunt u geen rechten ontlenen!

Terug naar home