Vergoedingslijst

Ik heet u van harte welkom als patiënt. U bent bij mij in goede handen. Ik heb contracten met alle zorgverzekeraars afgesloten!

Alle behandelingen die niet rechtstreeks door uw zorgverzekeraar worden vergoedt, kunt u betalen met uw pinpas.
Behandelingen van de fysiotherapie en manuele therapie worden de meeste behandelingen 
rechtstreeks door mij ingediend aan uw zorgverzekeraar,  mits u een aanvullende verzekering heeft afgesloten, worden deze kosten binnen uw polis gedekt ! Echter als uw kosten boven uw aanvullende vergoeding uitkomen, dan  krijgt u altijd een rekening van uw zorgverzekeraar een rekening via praktijk Maaike. Ook als u ergens anders al geweest bent,  dan worden deze behandeling van uw maximale vergoeding afgetrokken en kan het zijn dat u over uw drempel heen komt. Ook dan dient u de rekening zelf te voldoen, dus kijk altijd uw polis na of bel even uw zorgverzekeraar!
W.b. de acupunctuur krijgt u altijd een particuliere nota van mij en die dient u ter plekke te voldoen via pin of contant. Deze nota kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar en u krijgt daar een gedeelte van vergoedt of u krijgt de nota volledig vergoedt, dit is afhankelijk van uw zorgpolis met aanvullende verzekering.

Bekijk ook de vergoedingen van uw zorgverzekeraar op zorgwijzer.nl:
Vergoedingen Acupunctuur
Vergoedingen Fysiotherapie
Vergoedingen Manuele therapie vanaf 18 jaar

Kijk ook op fysiovergoeding.nl  en voor de acupunctuur op de site van de Nederlandse vereniging voor acupuncturisten.

Voor verdere informatie kunt u met Maaike opnemen via de mail praktijkmaaike@gmail.com of via het telefoonnummer 06-128 368 37. Ik neem de telefoon maar één maal op tijdens een behandelsessie, u kunt altijd de voicemail inspreken dan bel ik u op een later tijdstip terug.

Wellicht mag ik u welkom heten als patiënt, want zoals de meeste mensen weten ben ik begaan met mijn vak en wil ik graag kwaliteit leveren!! 

Als een behandeling langer duurt dan 30 minuten dan is er sprake van een tariefsaanpassing naar gelang de tijdsduur van het consult.

Aan bovenstaande informatie kunt u geen rechten ontlenen!