Bloesemremedies

Bloesem Remedie Therapie is  een zeer verfijnde natuur-geneeswijze, gemaakt van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, bomen of struiken. De remedies worden gebruikt voor gemoedstoestanden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt. Zo zal b.v. een voortdurende angst de levenskracht en vitaliteit van de persoon aantasten. Bloesem remedies zijn katalysators, die ons helpen met het verkrijgen van inzicht in ons bewustzijn. Zo is b.v. een angst, geen angst, maar het ontbreken van moed. De bloesem remedies duwen niet de angst weg maar helpen ons de weg te wijzen en het inzicht te geven hoe men zijn of haar moed weer kan ontwikkelen en herstellen. Zo zijn er verschillende soorten bloesemremedies voor verschillende gemoedstoestanden.
De asyra kan dit perfect uitmeten.

Omdat bloesemremedies het contact met de eigen innerlijke wijsheid herstellen, verkrijgt men meestal een geheel nieuwe kijk op het ontstaan van bepaalde problemen. De remedies maken precies duidelijk waar men niet in harmonie is met zichzelf en waardoor het vrij stromen van de levensenergie verstoord wordt. Dit inzicht werkt zeer bevrijdend. Het effect hiervan is dat bestaande blokkades worden opgeheven waardoor veel energie vrij komt die kan worden aangewend voor genezing en herstel.

Bloesemremedies bevorderen een gevoel van zelfbewustzijn en zelfacceptatie en brengen iemand weer in zijn eigen centrum en kracht. Daarnaast bevorderen ze het vrij stromen van genezende krachten door het lichaam en versterken het vermogen tot zelfgenezing waarover ieder mens beschikt.

Bloesemremedies zijn druppels die gemakkelijk te gebruiken zijn en geschikt voor de hele familie. Ze kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en ze belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet. Kortom ze bieden jong en oud de nodige ondersteuning voor het welzijn van lichaam en geest. Met behulp van de asyra is feilloos uit te meten welke remedies u kunt gebruiken.

Zolang de ziel , het lichaam en de geest in harmonie zijn, zijn we immuun voor ziekte!